Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMFORT APARTMENTS TIMISOARA


Descriere

Apartament Confort Timisoara oferă unități de cazare cu aer condiționat în Timișoara, la 2,4 km de Bastionul Theresia, la 2,9 km de Catedrala Sf. Gheorghe din Timișoara și la 2,3 km de Castelul Huniade. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată. Fiecare unitate de cazare are bucătărie dotată complet, cu un cuptor cu microunde, zonă de relaxare cu o canapea, TV cu ecran plat, mașină de spălat și baie privată cu bideu și uscător de păr. De asemenea, acestea includ frigider, cuptor, plită și aparat de cafea. Oaspeții pot închiria biciclete de la proprietate. Termalum Spa și Catedrala Mitropolitană din Timișoara se află la 3,1 km de Apartament Confort Timisoara. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara, situat la 10 km. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.