Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boavista


Descriere

Redecorat în 2012, Boavista are un restaurant à la carte cu 2 terase şi se află la aproximativ 7 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Timişoara. Oferă un centru de wellness, care include o saună şi o sală de fitness, precum şi masaje.

Restaurantul din incintă, La Vendetta, serveşte mâncăruri internaţionale şi preparate româneşti tradiţionale. Este reprezentată şi bucătăria italiană, prin sortimente de pizza cu topping bogat, coapte în cuptor cu lemne. Vara vă puteţi relaxa pe terasa lounge-ului, amenajată în grădina privată.

Hotel & ApartHotel Boavista este amplasat vizavi de Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, iar oaspeţii pot ajunge pe jos la stadionul Dan Păltinişanu.

Camerele moderne oferă acces Wi-Fi gratuit şi TV prin satelit ca divertisment în cameră. Unele camere includ o zonă de relaxare separată şi o bucătărie complet utilată. Oaspeţii pot lua masa în cameră şi pot solicita room service de la restaurant.

Se oferă un serviciu de transfer gratuit la aeroportul din Giarmata şi la aeroportul din Arad. Vizavi de Hotelul Boavista circulă tramvaie, care oferă acces uşor la centrul oraşului. De asemenea, hotelul oferă parcare gratuită securizată în incintă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Check-in opening time
Airport
City centre
Parking
Direct line telephone
TV
Hairdryer
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.