Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaiti Studios - Thassos


Descriere

Despre Maisonettes Kaiti, Skala Panagia – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite Localizare : Maisonettes Kaiti sunt in Thassos la 300 m de plaja Limenaria ,Skala Panagia. North estul insulei Thassos. 2,9 km pana in Skala Potamia (Chrisi Akti), 5 km pana in Panagia, 12 km distanta pana la Limenas (Thassos Town) capitala insulei Thassos. 150 metri pana la plaja Golden Beach (Chrisi Ammoudia). Camere : Studios Kaiti dispune de un studio, un apartament si cinci maisonette pentru 3-5 persoane. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat si cu chicinete complet utilate. Studioul triplu este situat la parter si poate caza 3 persoane intr-un pat dublu si un fotoliu extensibil. Apartamentul poate caza cel mult 5 persoane. Are o zona de living cu o chicineta incorporata, televizor, aer conditionat, o canapea extensibila si un fotoliu extensibil. Dormitorul are un pat dublu si televizor. Acest apartament este situat la parter si are balcon cu vedere spre gradina. Patru maisonette pot caza 3-4 people. La nivelul inferior se afla o zona de living cu chicineta incorporata, masa si scaune, televizor, canapea si baie. Scarile circulare duc la etaj, unde se afla dormitorul cu pat dublu, aer conditionat si televizor. Intre parter si etajul maisonettei nu exista usa de separare. O maisonette poate caza cel mult 5 persoane. La nivelul inferior se afla o zona de living cu chicineta incorporata, masa si scaune, televizor, canapea, un pat suplimenar si baia. Scarile circulare duc la etaj, unde se afla dormitorul cu pat dublu, aer conditionat si televizor. Intre parter si etajul maisonettei nu exista usa de separare. Balcoanele maisonette-lor au vedere spre gradina si spre munte. Este disponibil si patut pentru copil. A/C Part Balcon Central Heating Double sofa bed Double bed Hair dryer Kettle Kitchenette Microwave - oven Mount. View Other View Refrigerator Room Safe Satellite TV Shower Single Bed Table and Chairs Toaster TV TV Flatscreen Wi-Fi Facilitati : Studios Kaiti se afla intr-o zona linistita. In gradina se afla si un spatiu amenajat pentru gratar. In apropiere se afla taverne, baruri si cafenele. Barbeque Area Garden Parcare Publica Satellite TV Terrace Wi-Fi

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Parcare
telefon in camera
TV
Minibar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.