Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA BEACH SPA RESORT


Descriere

Este unul dintre cele mai frumoase hoteluri ale insulei Thassos ce isi ademeneste turistii cu o atmosfera de liniste, confort deosebit, servicii impecabile si un personal amabil si prietenos.Facilitati camere
Camerele hotelului sunt foarte frumoase si spatioase, fiind dotate cu grup sanitar propriu cu dus sau cada, uscator de par, TV-satelit, frigider, seif, telefon, acces internet, aer conditionat.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal, taverna pe plaja, bar principal, internet corner, piscina, piscina pentru copii, bar la piscina, bar pe plaja, centru Spa, gimnastica, loc de joaca pentru copii, animatie.

Localizare
Hotelul Alexandra Beach & Spa Resort este situat aproape de statiunea Potos si are o frumoasa panorama asupra Marii Egee.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Minibar
Uscator de par
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Loc de joaca pentru copii
seif in camera
bar la piscina
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.