Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în mijlocul unei grădini cu flori, Aelia Villa ofera o oaza de eleganta si confort, facilitati multiple si servicii personalizate.Website
https://www.aelia-villa.com/

Categorie
3*

Localizare
Situata la 50m de plaja si la 500m de portul din Limenas.

Descriere:
Amplasată în mijlocul unei grădini cu flori, Aelia Villa ofera o oaza de eleganta si confort, facilitati multiple si servicii personalizate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Garden
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Free WiFi
Smoke-free property
Laundry Facilities
Tours/ticket assistance
Front desk (limited hours)
Concierge services
Free self parking
Free breakfast
Accessible bathroom
Outdoor Pool
Uncovered parking
Upper floors accessible by stairs only
Wheelchair accessible – no

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.