Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEGEAN SUN STUDION AND MAISONETTE


Descriere

Hotelul este situat la 500 m fata de plaja organizata din Agios Isidoros. Hotelul combina tendintele moderne de arhitectura, decorul si tehnologia cu luxul si relaxarea. Prin prisma facilitatilor si serviciilor oferite, hotelul reprezinta locatia perfecta pentru petrecerea unei vacante minunate.

Localizare

Hotelul este situat la 500 m fata de plaja organizata din Agios Isidoros. Orasul Plomari este situat la 1,5 km fata de hotel, iar orasul si portul Mitilini se afla la 41 km. In apropierea hotelului se gasesc numeroase cafenele si taverne traditionale.



Facilitati hotel

In cadrul hotelului, turistii beneficiaza de numeroase facilitati, precum: piscina in aer liber, piscina pentru copii, restaurant ce ofera meniuri variate, camera de bagaje, Wifi gratuit, parcare gratuita, receptie deschisa non stop, sali de conferinta si petreceri, facilitati pentru copii.



Facilitati camere

Camerele de la Aegean Sun sunt decorate cu gust si au un balcon cu vedere la mare. Acestea sunt dotate cu un TV prin satelit, minifrigider, telefon, baie proprie, uscator de par, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Uscator de par
Piscina exterioara
Restaurant
Piscina pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.