Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartments Teneguia

   Puerto De La Cruz, Spania Vezi locatia pe harta


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Aceste apartamente, situate ideal, la câțiva metri de plajă și de centrul orașului Puerto de la Cruz au balcon privat și piscină în aer liber.

Oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de vacanța pe insula Tenerife în propriul ritm. După ce se trezesc, pot păși pe balconul de la Teneguia pentru a inspira aerul proaspăt de mare.

Balcoanele au vedere la Muntele Teide sau la Oceanul Atlantic. Oaspeții își pot prepara masa în chicineta bine utilată și apoi pot lua masa în zona de lounge/luat masa decorată în culori vii. Decorul include elemente tradiționale care amplifică senzația de familiaritate. Imprimeurile florale sunt completate de mobilierul din lemn pictat, iar prin ferestrele de la balcon pătrunge multă lumină naturală.

Oaspeții își pot petrece vacanța făcând plajă la piscina de la Teneguia înainte de a face o baie răcoritoare. De asemenea, aceștia se pot antrena în centrul de fitness de la Teneguia (se percepe un cost suplimentar).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aparthotel
Tourist area
Supermarket
Swimming pool
Visa Card
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Year of the last refurbishment
Deckchair
Sandy beach
Aerobics
Fresh water swimming pool
Direct line telephone
Lift(s)
Mobile phone network signal available
Sauna
Bathtub
Safe
Radio
TV
Year of construction
Mastercard
Solarium Terrace
Satellite/cable TV
Beach
Town centre
Number of flats (main building)
Pets permitted (5kg)
Bar
Massage
24 hour reception service
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.