Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Abraham Hostel Tel-Aviv and Apartments


Descriere

El Abraham Hostel Tel Aviv se encuentra en el distrito central de Tel Aviv, a 600 metros del Museo del Salón de la Independencia y a 700 metros de la calle Shenkin. Este albergue con aire acondicionado ofrece una terraza y vistas a la ciudad. Hay WiFi gratuita en todo el recinto. Todas las habitaciones disponen de muebles sencillos, nevera y baño privado con ducha. El establecimiento cuenta con recepción 24 horas. El albergue ofrece servicio de préstamo de bicicletas y la zona es perfecta para practicar ciclismo. El Abraham Hostel Tel Aviv está a 15 minutos a pie de la feria de artesanía Nachalat Benyamin, a 1,3 km del parque público Meir y a 16 km del aeropuerto Ben Gurión.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.