Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Cupola

   Piata Matei Corvin 2, Targu Mures 540305, Targu Mures


Descriere

Pensiunea La Cupola beneficiaza de o localizare ideala in cea mai populara zona din Targu Mures, fiind situata la doar 10 minute de centrul orasului, intr-un cadru de vis.
Palatul Culturii si Parcul de distractii sunt la numai 15 min distanta de pensiune.

Descriere camere:
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor și minibar. De asemenea, fiecare unitate de cazare include o baie privată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Descriere facilitati:
Situată în Târgu Mureș, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului, Pensiunea La Cupola are un restaurant à la carte care servește preparate din bucătăria locală, precum și o grădină mare, cu terasă acoperită și descoperită și expoziție de păsări. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Locatie:
La 20 m de Pensiunea La Cupola există o stație de autobuz, iar gara se găsește la 1 km. La Palatul Culturii și la parcul acvatic Weekend se poate ajunge în mai puțin de 15 minute de mers pe jos, iar grădina zoologică locală se află la 4 km. Oaspeții au la dispoziție gratuit o parcare păzită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Shower
Free wireless internet
Free parking
Garden
Smoking area
Pets allowed
Breakfast in the room

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.