Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASTEL HALLER

   Targu Mures


Descriere

Castelul Haller este primul castel renovat in pensiune turistica din Transilvania, care reflecta eleganta vremurilor trecute.
Situat la doar 22 de km de Targu Mures, pe partea stanga a raului Mures, se afla in apropierea drumul national E 60 in directia Cluj Napoca, la 9 km de Aeroportul International Targu Mures.
Castelul a fost construit in secolul al-XVII-lea in stil clasicist baroc. In anii 90 Castelul a gazduit mai multe institutii cu diferite activitati (scoala, gradinita, internat, moara, brutarie etc), iar din 2012 functioneaza ca si hotel, restaurant si crama.
Castel Haller va ofera cele mai bune conditii de a petrece un sejur turistic sau de afaceri, fiind locatia ideala atat pentru team buildinguri, petreceri de sfarsit de an, petreceri tematice, conferinte, degustari de vinuri cat si pentru organizare de nunti, botezuri, seminarii, petreceri de logodna, receptii, cine festive, baluri, concerte.
Restaurantul si sala de conferinta se afla la etajul intai. Cele doua sali au o capacitate de 120 de locuri pentru organizarea a diferitor evenimente.
In regim a la carte, restaurantul ofera spatiu suficient pentru 60 de persoane, loc in care va asteptam sa degustati din preparatele bucatariei noastre cu specialitati transilvanene si internationale de exceptie.
Pentru organizarea diferitor intruniri, sala de conferinta va sta la dispozitie cu 40 de locuri.
In incinta Castelului 14 camere si-au gasit locul, din care 1 apartament si 13 camere duble, toate amenajate cu mobilier in stil vechi.
Camerele va transporta intr-o era staveche a nobilimii, unele dintre ele avand o structura cu pereti boltiti cu totul aparte, imbinandu-se perfect cu facilitatile moderne ale zilelor noastre.
La subsolul Castelului poposeste o crama straveche cu o capacitate de 100 de locuri, care este ideala pentru degustari de vinuri, serate si alte evenimente importante.
Pe timp de vara, profitand de frumusetile exterioare, va asteptam cu o terasa amenajata in gradina Castelului.
Din 2015 ne-am inbogatit cu un centru de recreere (bazin cu apa sarata naturala, jaccuzi, sauna finlandeza, camera de salina, bazin pentru copii cu tobogan, ciubar exterior cu apa sarata), care ofera oaspetiilor nostri un sejur mai relaxant, si incarcare trupeasca si sufleteasca. O mica curiozitate ar fi, ca aceasta apa termala, sarata se obtine din forarea acesteia chiar din curtea Castelului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.