Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage


Descriere

Localizare: la 20 m de plaja, renovat in anul 2002, situat la 8 km sud de Nisipurile de aur si 10 km nord de Varna, in imediata vecinatate a statiunii Sf C-tin si Elena .


Website: http://www.sunnydaybg.com/


Facilitati camere: AC centralizat, mini bar, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par.


Facilitati hotel: Restaurant, lobby-bar, terasa panoramic acoperita, piscina exterioara pentru adulti si copii, echipa de animatie.


All Inclusive: 1 umbrela + 2 sezlonguri la piscina, la plaja: 1 umbrela; in restaurant: mic dejun : 07:30 -10:00, pranz: 12:00 -02:00 , cina: 18:30 -21:00 - cu bucatarie internationala inclusiv meniu pentru vegetarieni, mancaruri si bauturi dietetice, bauturi calde, sucuri, bauturi locale alcoolice, vin rosu si alb, bere la draft. Snack-uri la snack bar: 11:00 -16:30 - fructe, prajiturele, inghetata, sandwich-uri, bauturi calde, bauturi locale alcoolice, vin rosu si alb, bere la draft. Bauturile de import sunt contra cost. Lobby Bar: bauturi calde, sucuri, bauturi locale alcoolice, vin rosu si alb, bere la draft


Sport : volei pe plaja, mese de tennis, badminton.


Servicii contra cost: safe, apeluri telefonice, internet, bautuirle de import,accesul la terenurile de tennis, lectii de tennis, parasailing, tratamentele SPA, rent a car.


GRATUIT: sezlonguri si umbrelute la piscina si umbrelute la plaja (una/camera)

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.