Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Conacul Domnesc


Descriere

Hotel CONACUL DOMNESC este amplasat intr-un vechi conac boieresc complet renovat si amenajat la standarde europene, pe o suprafata de 10 hectare in mijlocul unui parc dendrologic care asigura linistea si aerul curat si care dispune de un lac privat.

MASURI ANTI COVID:

-Hotelul se afla intr-un parc cu o intindere de aproximativ 10.000 mp cu gazon intretinut, alei pentru plimbare si banci pentru odihna si recreere aflate la distanta de 3-4 m, respectand astfel distantarea sociala impusa de lege in vederea protejarii atat a clientilor cat si a angajatilor;

-Terasa complexului dispune de 96 locuri ca si capacitate. In acest sens, micul dejun se va servi pe terasa complexului in functie de vreme (nu va exista bufet suedez), iar servirea se va face la alegere, in functie de preferintele clientului- fie in vesela normala, fie in vesela de unica folosinta;

-Punem la dispozitia clientilor produsele necesare recomandate de Ministerul Sanatatii, in vederea dezinfectiei si respectarea masurilor de igiena;

- Precizam ca la intrarea in incinta receptiei, accesul se face obligatoriu cu masca de protective. Nu vom permite accesul persoanelor care au simptome respiratorii si, in acest sens, se va lua temperatura clientilor;

-Structura hoteliera este dispusa in 3 corpuri si nu dispunem de lift (in curand vom deschide un nou corp de cazare, corpul numarul 4);

-Fiecare camera va ramane neocupata timp de 48 de ore dupa plecarea clientilor;

-In receptia hotelului se afla marcaje de delimitare in ceea ce priveste respectarea distantei sociale;

-Personalul nostru va purta manusi, masca sau viziera si va pastra distanta recomandata de autoritati;

-Oaspetii sunt obligati sa respecte toate regulile impuse de catre autoritati, iar in acest sens va rugam sa le comunicati acestora regulile inainte de deplasare;

-Centrul SPA este inchis momentan, pana la noi reglementari legale;

-Dispunem de locatii unde putem asigura regulile privind distantarea sociala pentru organizarea de conferinte.
Acest loc mirific este perfect pentru oameni de afaceri si turisti, Hotel CONACUL DOMNESC fiind alegerea perfecta pentru o vacanta departe de agitatia orasului, pentru training-uri de firma, pentru intalniri de afaceri si team building-uri.
CONACUL DOMNESC este, inca de la origini, un conac veritabil. Vechiul conac a fost construit de o familie instarita de armeni venita prin partile locului, undeva prin jurul anilor 1820. Acestei familii i se atribuie si constructia bisericii din localitate.
Astazi el este un complex hotelier, ce are în componenta sa: spatii de cazare, restaurant, crama, terasa de vara, centru SPA, sala polivalenta.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, bucatarie - in apartamente, internet, uscator de par, telefon, CD-player, aer conditionat, birou, zona de relaxare, articole de toaleta, telefon, serviciu de trezire.
Numar total camere: 42 - Hotelul are 2 etaje plus mansarda si ofera 42 de spatii de cazare elegant mobilate, largi si spatioase, marea majoritate avand vedere spre parc.
Single: 2
Duble: 35 - 6 camere duble cu pat matrimonial si 30 camere duble cu doua paturi.
Apartamente: 1 - apartamentul este de lux cu 2 dormitoare, living, baie si bucatarie.
Studiouri: 1 - duplex.
Triple: 2
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 250 locuri, parcare proprie - 150 locuri, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, terasa, bar, crama, receptie deschisa nonstop, seif la receptie, camera de bagaje, aer conditionat, parc dendrologic.
Servicii: room service, transfer de la/la aeroport, centru de afaceri, spalatorie, serviciu de calcatorie, inchirieri auto, fax/copiator.
Locatie:
Complexul turistic CONACUL DOMNESC din Suceava este situat la 5 km de centrul orasului. Amplasarea sa este ideala, la numai 200 de metri de drumul european E85 si 17 km de aeroportul Salcea.
Atractii turistice:
Cetatea de Scaun a Sucevei, Manastirea Sf. Ioan cel Nou, Muzeul Satului, Manastirea armeneasca Hagigadar, Manastirea Dragomirna, Muzeul Etnografic Hanul Domnesc Suceava, Manastirile cu fresca exterioara, aflate in patrimoniul UNESCO: Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore; Partia de ski “Soimul” (40 km, Gura Humorului).
Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei, Check-in: incepand cu ora 14:00 Check-out: pana la ora 12:00
Servicii masa:
Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu avand o capacitate de 180 locuri.
Crama este situata la subsolul restaurantului intr-​un ambient rustic cu bolti si pereti din caramida rosie iluminata discret la un ospat boieresc stropit cu vin. Spatiul poate gazdui in cele 3 separeuri aproximativ 100 de locuri.
Complexul dispune si de o terasa de vara ce imbina intr-​un mod armonios stilul modern cu cel rustic.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 5 - Sala “Amfiteatru” poate gazdui maxim 180 de persoane; Sala “Polivalenta” este multifunctionala si poate fi utilizata pentru congrese, simpozioane, banchete si nunti de mare amploare, ea avand o capacitate de 500 de locuri; Sala “Evdochia” are o capacitate de maxim 20 de locuri; Salonucl "din Poienita" are o capacitate de 250 de locuri; Salonul "din Parc" are o capacitate de 250 de locuri. Dotari sali: internet wireless, videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, sistem de sonorizare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.