Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iadolina


Descriere

Hotel Iadolina din Stana de Vale este locul in care te vei simti ca acasa in Muntii Apuseni. In centrul statiunii, hotelul te intampina cu cele mai bune servicii de 3 stele, camere bine amenajate, restaurant si baza de tratament interioara, pentru ca tu sa te bucuri de tot ce e mai bun in vacanta ta!
CASA TA DEPARTE DE CASA
Hotel Iadolina este amplasat la aproximativ 1100m altitudine si la 200m de partie. In plus, localizarea Hotelului Iadolina este una centrala in statiune, in apropiere de Izvorul Minunilor si de toate punctele de pornire pentru traseele turistice de explorare a zonei. Intr-un cadru natural deosebit, Hotel Iadolina va deveni imediat casa ta departe de casa, unde amabilitatea gazdelor, confortul si serviciile de calitate se impletesc pentru o vacanta excelenta!

CAZAREA LA HOTEL IADOLINA
Confortul este cel mai important atunci cand vine vorba de o vacanta relaxanta in inima naturii. De aceea, Hotel Iadolina este locatia ideala pentru un concediu in statiunea Stana de Vale din care sa nu lipseasca nimic. Hotel Iadolina dispune de 4 nivele, in care sunt incluse 50 camere duble, 1 camera single si 5 apartamente. Fiecare dintre acestea sunt dotate cu TV cablu, telefon, minibar si grup sanitar propriu.

SERVICII DE CALITATE
Pentru ca vacanta ta sa fie completa, Hotel Iadolina iti pune la dispozitie mult mai mult decat o simpla cazare in Stana de Vale. Restaurantul hotelului serveste preparate traditonale si internationale intr-un meniu diversificat, iar pe parcursul zilei, turistii se pot bucura si de serviciile oferite in barul hotelului. La toate acestea se adauga si sala de conferinte, cu o capacitate de 60 locuri, sauna, sala de fintess si serviciile de inchiriere jocuri.

BAZA DE TRATAMENT
Hotel Iadolina include si o baza de tratament proprie, cu instalatii pentru electroterapie, masaj, hidroterapie, reflexoterapie, crenoterapie si kinetoterapie. Astfel, te poti bucura de o gama larga de tratamente naturale special concepute pentru tratarea diverselor afectiuni si pentru relaxarea ta de vacanta. Tratamentul optional include 3 proceduri pe zi, in functie de recomandarile medicului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie