Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROTONDO HOTEL

Descriere

Website: www.hotelrotondo.com

Hotelul Rotondo este situat în satul Seget Donji și oferă unități de cazare cu aer condiționat. Hotelul are o zonă de wellness și spa, cu piscină și o terasă cu vedere la Marea Adriatică și la portul de agrement din apropiere. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele, iar centrul istoric al orașului Trogir se află la 1,5 km.

Toate camerele includ o zonă de relaxare cu TV prin satelit, minibar și seif. Băile private sunt dotate cu o cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere au balcon sau oferă vedere la Marea Adriatică.

Oaspeții de la Hotel Rotondo pot savura preparate tradiționale dalmate la restaurantul hotelului sau se pot relaxa cu o cafea la cafe-bar. Centrul de wellness, unde oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscină și saune, oferă diverse tratamente de masaj și de înfrumusețare, care pot fi rezervate la un cost suplimentar.

Cea mai apropiată plajă se află la 500 de metri, iar Cetatea Kamerlengo este situată la 1,7 km. Palatul lui Dioclețian, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, și alte obiective turistice importante din Split, se află la 30 km. Aeroportul Split este situat la 6,5 km.

Donji Seget este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de linişte,relaxare și escapadă romantică.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Covered swimming pool
Sauna
Satellite TV channels
Hairdryer
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Lounge
Rent a bike
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Photocopier
Gymnasium
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Heating
Shower
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.