Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PUNTA DEPENDANCE ARAUSA


Descriere


Situat la malul mării, în zona de coastă Sibenik din Vodice, Hotelul Punta pune la dispoziție camere cu TV prin satelit, halate de baie și balcon cu vedere superbă la mare. De asemenea, proprietatea oferă centru spa și WiFi gratuit. Centrul orașului este la 2 minute de mers pe jos.

Proprietatea are Restaurantul Punta, care servește mâncăruri regionale și internaționale. Oaspeții pot opta pentru meniuri speciale pentru copii și vegetarieni. Barul de aperitive oferă vedere superbă la plajă, iar la Barul Borik de la piscină puteți să savurați cocktail-uri răcoritoare.

Centrul de wellness și spa al Hotelului Punta are suprafața de 400 m² și include sală de sport și piscină interioară, încălzită, cu hidromasaj, care sunt oferite gratuit. Oaspeții se pot relaxa la o gamă de saune, precum și cu servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare. De asemenea, hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber gratuită și șezlonguri la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.