Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Villa Bacchus (Baska Voda)


Descriere

Situat la doar 20 de metri de plaja cu steag albastru Nikolina şi la 200 de metri de centrul staţiunii Baška Voda, Hotelul Bacchus oferă un restaurant şi bar, precum şi o mică zonă de spa cu piscină interioară, saună şi masaj. Unităţile de cazare includ aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi.

Decorate în tonuri pastelate, toate camerele au pat king-size, baie privată, minibar, TV prin satelit şi telefon. Unele unităţi de cazare beneficiază de un balcon mobilat.

Restaurantul Hotelului Baccho are o terasă cu vedere la mare. Acesta oferă un mic dejun tip bufet şi meniu à la carte pentru cină, precum şi o varietate de vinuri locale. Oaspeţii se pot relaxa şi la Captains Tavern, care oferă o selecţie de băuturi.

Pe plajă sau în staţiune sunt disponibile diverse facilităţi de agrement. Cele mai apropiate cluburi de noapte se găsesc la doar 50 de metri de Hotelul Bacchus.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.