Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Antares este situat la numai câţiva paşi de Plaja Centrală din Sozopol şi de Plaja Harmani. Acesta oferă camere dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit şi un restaurant care serveşte micul dejun şi cina. Este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi. Toate unităţile de cazare includ un balcon şi o baie privată. Acestea au o zonă de relaxare, TV prin cablu şi un frigider. Apartamentele sunt dotate cu o chicinetă utilată. În apropiere puteţi practica pescuit, drumeţii şi snorkelling. La cerere pot fi aranjate servicii de închirieri de maşini şi biciclete, precum şi diverse excursii. De asemenea, sunt disponibile servicii de spălătorie şi de călcat. La 50 de metri de hotel se află un loc de joacă pentru copii. În apropierea Hotelului Antares sunt situate numeroase magazine, baruri şi restaurante. Staţia de autobuz principală se află la 200 de metri. Plaja Arapya este situată la 5 km, iar Plaja Duni se află la 10 km de Hotelul Antares. Râul Ropotamo este situat la 20 km. Plajele de nisip din Kiten şi Primorsko se află la 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Burgas se află la 45 km, iar hotelul poate aranja un serviciu de transfer de la/către acesta.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.