Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLON COMPLEX


Descriere

Complexul Apolon oferă 3 piscine, dintre care una pentru copii, apartamente în sistem self-catering cu acces gratuit la internet, precum și un supermarket. Proprietatea se află pe coasta Mării Negre, la 2,5 km de centrul orașului Sozopol. Toate apartamentele moderne de la Apolon au o bucătărie bine utilată, cu zonă de luat masa, și o zonă de relaxare cu canapele și TV prin cablu. Fiecare beneficiază de un balcon cu vedere la mare. Printre facilitățile de agrement de la hotel se numără mese de ping-pong și un loc de joacă pentru copii. În zona plajei din partea modernă a orașului, la 1,5 km, se găsesc numeroase restaurante și magazine. Complexul este situat la 3 km de plaja de nisip Kavaci și la 800 m de plaja Budjaka. Orașul Burgas se află la 30 de minute de mers cu mașina. La proprietate este disponibilă parcare gratuită. Plaja orașului vechi se găsește la 10 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.