Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APART-HOTEL ONEGIN & SPA


Descriere

Apart-Hotel Onegin & SPA se află în Sozopol, la 1 minut de mers pe jos de cea mai apropiată plajă de pe litoralul Mării Negre şi la 10 minute de mers pe jos de oraşul vechi, şi are 2 piscine în aer liber, un centru spa şi un restaurant cu terasă. Toate camerele au aer condiţionat şi oferă balcon sau terasă. În plus, fiecare cameră include TV prin satelit, frigider, cutie de valori şi baie privată dotată cu articole de toaletă. Unele camere au zonă de relaxare şi chicinetă. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Onegin SPA oferă o gamă largă de tratamente, masaje, hamam şi saună. Centrul spa foloseşte produse cosmetice marca Bernard Cassiere. Şezlongurile de la piscină sunt disponibile gratuit, iar masajele sunt oferite la un cost suplimentar. Copiii se pot distra la locul de joacă cu supraveghere din grădină. Nu trebuie să rataţi un inedit mic dejun în stil boutique la restaurantul Hotelului Onegin, pregătit cu ingrediente de producţie locală. La doar 100 de metri se află o bancă şi oficiul poştal. Chiar vizavi de hotel este o parcare cu pază.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.