Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Triada Hotel_Sofia


Descriere

Hotelul Triada din Sofia, cu vedere panoramică pitorească la Muntele Vitosha este înconjurat de un parc frumos, plin de verdeață și oferă camere cu mobilier elegant, aer condiționat și acces gratuit la conexiunea WiFi. Centrul orașului se află la 1,8 km, iar la 1 minut de mers pe jos de hotel este o stație de autobuz.

Toate camerele de la Triada au minibar şi TV cu ecran plat şi canale prin satelit. Băile au duș sau cadă, precum şi halate și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții pot utiliza centrul de sport și înfrumusețare și sălile de conferințe ale proprietății. Recepția este disponibilă nonstop. În jurul hotelului există un număr limitat de locuri de parcare gratuite, care nu pot fi rezervate. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar și necesită rezervare.

În fiecare dimineață se oferă un mic dejun variat. La prânz și la cină restaurantul oferă preparate internaționale și locale. Barul Sky este situat la etajul 6 şi are vedere pitorească la oraș și la parc.

Hotelul Triada se află la 4 km de Aeroportul din Sofia. Sala de concerte Festivalna este la 50 de metri, iar Arena Polivalentă Armeets, unde se organizează diferite evenimente se află la 2 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Laundry service
Internet access
Bathroom
Direct line telephone
Double rooms
Single rooms
Year of construction
Total number of rooms
Air-conditioning in communal areas
Parking
Gymnasium
Massage
Hairdresser
Conference hall
Room service
24 hour reception service
Central air-conditioning
Bathtub
Shower
Minibar
Hairdryer
Satellite/cable TV
City hotel
Business hotel
Town centre
Mastercard
Safe
TV
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.