Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Sofia Hotel Balkan


Descriere

Perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, hotelul urban se află pe o stradă principală, în centrul Sofiei. Cel mai apropiat aeroport este Sofia (SOF), distanța este de aproximativ 10 km.

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții se bucură de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Hotelul oferă 184 de camere, 11 Suite Junior, 8 suite, apartamente, 122 de camere single și 27 de camere duble pe 5 nivele, la care se poate ajunge cu un lift. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. O garderobă, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la pierdut vremea. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Bicicliștii pot folosi parcările pentru biciclete ale centrului de cazare. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 6 săli de conferință.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Internet access
Bar
Restaurant
Laundry service
Bathroom
Safe
Central heating
Direct line telephone
Suites
Public transport
Double rooms
Single rooms
Year of construction
Number of flats (main building)
Year of the last refurbishment
Total number of rooms
Buffet breakfast
Wheelchair accessible
Air-conditioning in communal areas
Parking
Lift(s)
Hydromassage bath
Casino
Gymnasium
Massage
Number of swimming pools
Hairdresser
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Breakfast room
Sauna
Room service
24 hour reception service
Shops
Non-smoking area in the restaurant
Bathtub
Bathroom with disabled access
Shower
Minibar
Fridge
Lounge
Hairdryer
Satellite/cable TV
City hotel
Conference hotel
Business hotel
Junior Suites
Bus station
Disabled rooms
Mastercard
American Express
Wireless internet
Smoking area in the restaurant
Individual air-conditioning
Balcony
Metro station
Ski Runs
Continental breakfast
Apartments
Change machine
Dining room
Bicycle store room
King size bed
Carpetted
Ski-lift
Terrace
Mobile phone network signal available
Garden
Steam bath
Disco/Nightclub
Cloakroom
Pub(s)
Medical service
Radio
Nearest large city
Special-diet food
Special packages
Laundry
Kiosk
TV room
High chairs
Individual heating
Stereo
Iron and ironing board
Historic hotel
Set-menu dinner
Breakfast
Set-menu lunch

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.