Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage-Snagov

   Snagov, Romania


Descriere

Oferind o zonă de fitness, hotelul Mirage Snagov este amplasat pe malul lacului Snagov, la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi la 15 minute de mănăstirile din Snagov şi Căldăruşani.

Există o piscină interioară şi una în aer liber, precum şi o saună şi o baie de aburi.

Camerele hotelului Mirage Snagov sunt amenajate în culori calde şi au mobilier din lemn şi baie din marmură. Toate unităţile includ un balcon şi sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar şi seif. Oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop.

Restaurantul Mirage şi barul cu grătar de sezon Chicago servesc preparate tradiţionale locale şi internaţionale. Barul oferă băuturi răcoritoare şi are vedere panoramică la lacul Snagov.

Oaspeţii pot face excursii relaxante cu barca pe lacul Snagov. De asemenea, hotelul oferă un club de noapte, un loc de joacă pentru copii şi o recepţie deschisă nonstop. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.