Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lalaria Hotel

   Skiathos, Grecia


Descriere

Localizare: Lalaria Hotel este o unitate prietenoasa la doar 500 m distanță de orașul Skiathos și 100 m de plaja frumoasa Megali Ammos. Acest hotel este situat într-o regiune verde, cu vedere la mare și la munte. Facilitati camere: Studiourile de la Lalaria au aer condiționat și o bucătărie complet echipată. De la balconul dvs. vă puteți bucura de vederi spre zona înconjurătoare, cu marea sau munții oferind un fundal superb. Facilitati hotel: Acesta oferă studiouri self-catering și un bar la piscină care servește micul dejun. Zona de piscină este ideală pentru relaxare, băi de soare sau pentru a întâlni alți oaspeți. Lalaria oferă, de asemenea, un lounge spațios, unde puteți juca jocuri sau viziona cele mai recente filme. Barul de la piscină servește o varietate de mic dejun pentru a se potrivi gustului tau. Băuturi răcoritoare și gustări sunt disponibile până târziu. Seri de folk sunt, de asemenea, organizate. Servicii: piscina exterioara pentru adulti si cu sectiune de copii, umbrele si sezlonguri la piscina, bar la piscina, Wi-Fi gratuit in zonele publice, receptie, biblioteca, gradina, serviciu de transfer gratuit de la aeroport, servicii de concierge si curatatorie. Distanta de la plaja: 100m Distanța de la Town: 500m Formularul distanta de aeroport: 2m

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.