Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORNELLA BEACH RESORT


Descriere

Beneficiind de o plajă privată în pitoreasca localitate Syvota, Hotelul Ornella se bucură de o amplasare frumoasă în mijlocul unor grădini bine întreţinute. Acesta oferă camere şi suite atent mobilate, cu piscine comune. Oaspeţii beneficiază gratuit de internet Wi-Fi şi parcare la hotel. Ornella oferă diverse tipuri de spaţii de cazare, construite din piatră şi lemn din regiune. Toate au un balcon privat mobilat cu vedere la mare şi grădină, iar unele beneficiază de bucătărie. Facilităţile includ aer condiţionat şi un TV cu plasmă. Pentru fiecare grup de 4 spaţii de cazare este disponibilă o piscină comună. Plaja este dotată cu şezlonguri şi are un bar, unde oaspeţii se pot bucura de o masă uşoară. La barul principal se servesc cocktailuri reconfortante. Centrul localităţii Syvota, unde sunt disponibile numeroase opţiuni pentru servirea mesei, se află la maximum 5 minute de mers pe jos. Plaja Bella Vraka este la doar 160 de metri de complex, iar plaja Mega Ammos se află la o distanţă de 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.