Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSTA SMERALDA


Descriere

Costa Smeralda se află la 20 de metri de plaja privată cu terasă și la 300 de metri de plaja Bella Vraka din localitatea Syvota şi are cadă cu hidromasaj, piscină cu apă de mare și bar amplasat la piscină. Camerele în sistem self-catering au WiFi gratuit și vedere la Marea Ionică. Fiecare cameră spațioasă are balcon sau patio cu masă și scaune. Toate unitățile includ o zonă de luat masa și o zonă de relaxare cu TV LCD cu cablu. În fiecare zi poate fi savurat un mic dejun generos în zona de luat masa cu vedere la mare. Proprietatea are un restaurant. Piscina principală și piscina pentru copii sunt supravegheate de un salvamar. Sunt puse la dispoziție numeroase șezlonguri pe care oaspeții se pot relaxa și pot admira vederea la zona de coastă de pe malul Mării Ionice. La mare se poate ajunge pe o alee pavată cu piatră care duce spre o platformă privată. La 500 de metri de hotel există baruri și un supermarket. În Portul Syvota sunt numeroase taverne care servesc preparate culinare din pește proaspăt. La hotelul Costa Smeralda este pusă la dispoziție o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.