Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros - Sivota


Descriere

WEBSITE:
http://www.albatros-hotel.gr/el/

LOCALIZARE:
Adresa: Syvota, Sivota, 46100, Grecia. Pozitionare GPS:39.405050 N - 20.249358 Hotelul este situat pe coasta vestica a Greciei continentale, la Marea Ionica, intr-o zona linistita a statiunii Sivota, la 350 de metri de plaja Zavia, intr-un golf cu vedere spre insula Corfu. Portul international Igoumenitsa este la 24 de kilometri, iar statiunea Parga la 27 de kilometri. Zona este exceptional de frumoasa, intinsa intre munte si mare, cu paduri de pini, de chiparosi si intinse livezi de maslini. Localitatea are un mic port, in jurul caruia se desfasoara aproape toata activitatea turistică, iar zona este intestata de magazine, taverne sau cafenele. De aici, se poate ajunge usor in insulitele Mavro Oros, Agios Nikolaos, Mourtemeno si Moudros, la Laguna Albastra cu frumoasa ei grota, pe plaja Plataria din localitate sau pe Bella Vraka. De asemenea, turistii pot opta pentru excursii pana in insulele Paxos, Antipaxos sau Corfu, dar si pe uscat, pana la oracolul lui Zeus din Dodona (langa Ioanina), cosmopolita statiune Parga, templul Nekromaneion – dedicat lui Hades si Persefonei. Statia de autobuz si un minimarket se afla la 250 de metri de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.