Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALACE 4* SINAIA


Descriere

Patru diamante pe frontospiciul sau in cei 91 de ani de activitate, asigurandu-ti confortul pentru odihna, recreere, refacere si afaceri in cele 3 apartamente, 9 garsoniere, 66 camere cu doua paturi, 39 camere cu pat matrimonial.

370 de locuri in saloane de restaurant in care gastronomia internationala si romaneasca dau savoare sejurului petrecut aici.

Complexul PALACE va ofera unitatile si facilitatile pe care oricine le asteapta de la aceasta unitate de prim rang: mini bar, legaturi telefonice internationale directe, televiziune prin cablu, acces la internet pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, schimb valutar, bar de zi, terase de vara, discoteca, room-service, frizerie coafura, inchiriere de masini, parcare, sali de conferinte si locuri pentru 500 de participanti.

Toate camerele sunt dotate cu: TV color, televiziune prin cablu, telefon (legaturi telefonice internationale directe), frigider.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ski-lift
Ski Runs
Disco/Nightclub
Historic hotel
Single rooms
Disabled rooms
Parking
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Conference hall
Laundry service
TV
City hotel
Conference hotel
Suites
Mastercard
American Express
Satellite/cable TV
Apartments
Town centre
Terrace
Number of flats (main building)
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Safe
Change machine
Internet access
Total number of rooms
Bathroom

Locatie