Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BULEVARD


Descriere

Situat în centrul orașului Sighișoara, Hotelul Bulevard Sighișoara oferă camere elegante și spațioase, cu WiFi gratuit și minibar, precum și un restaurant care servește specialități românești. Turnul cu ceas se află la 250 m, iar Piața Muzeelor se găsește la aproximativ 350 m de proprietate.

Camerele Hotelului Bulevard au o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o cutie de valori și o baie cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere includ și o canapea.

Recepţia hotelului are program nonstop. În plus, hotelul oferă facilități de spălătorie, servicii de închirieri de mașini și biciclete, precum și servicii de transfer.

Oaspeții Hotelului Bulevard Sighișoara beneficiază de o reducere de 10% la restaurantul proprietății. De asemenea, pot savura băuturi la bar, iar când vremea este frumoasă pot lua masa pe terasă.

La proprietate sunt disponibile gratuit locuri de parcare publice, iar la doar 50 m se găsește un magazin alimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Room Service
Restaurant
Bar
transfer de la/sau la aeroport

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.