Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGNOLIA DE MARAMURES

   Sighetul Marmatiei, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere


MAGNOLIA DE MARAMURES se află în orașul Sighetu Marmației, la 1 km de Muzeul Satului Maramureșean și oferă cazare cu grădină, parcare privată gratuită și o terasă. Toate camerele au acces la o bucătărie și o baie comună. Pensiunea oferă camere de familie.

Unitățile de cazare includ maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, fierbător, dulap, duș și uscător de păr. În camere există frigider.

Pensiunea are loc de joacă pentru copii. Oaspeții de la MAGNOLIA DE MARAMURES pot desfășura diferite activități în orașul Sighetu Marmației și în împrejurimi, printre care schi și ciclism.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.