Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arathena Rocks


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Arathena Rocks este situat în Giardini Naxos, prima colonie grecească din Sicilia. Oferă o piscină lângă stâncile vulcanice. Hotelul se află pe malul mării în districtul rezidenţial liniştit Schisò.

Arathena Rocks este un hotel administrat de o familie, situat la 1 km de centrul localității Giardini Naxos. Orașul Taormina se află la 6 km.

Camerele sunt decorate cu obiecte de artizanat lucrate manual, mobilier în stil mediteranean și ceramică din Caltagirone. Fiecare oferă aer condiţionat, TV şi baie proprie. Unele camere au vedere la vulcanul Etna sau la Taormina.

Micul dejun continental, cu produse dulci și sărate, este servit pe terasă în fiecare dimineață. Aveți la dispoziție, de asemenea, un bar şi un restaurant care serveşte mâncăruri siciliene. Proprietatea oferă parcare în aer liber gratuită.

Acesta este locul preferat de turiștii din Giardini Naxos, conform comentariilor independente.

Website: http://www.chincherinihotels.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie