Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Council


Descriere

Această pensiune centrală face parte din cetatea medievală a orașului Sibiu şi este situată într-o fostă primărie, care datează din secolul al XIV-lea. Pensiunea oferă unități de cazare amenajate clasic, chiar lângă Turnul Sfatului și la câțiva pași de Piața Mică, Podul Minciunilor și Piața Mare.

Toate unitățile de cazare includ aer condiționat și WiFi gratuit. La mai puțin de 100 de metri se găsesc diverse restaurante și baruri.

The Council este o pensiune plăcută și elegantă, cu o locație ideală pentru a explora orașul. După programul recepției, oaspeții care sosesc târziu pot să facă check-in în sistem self-service.

Pensiunea se află la 200 de metri de Muzeul Bruckenthal și Catedrala Evanghelică. Gara din Sibiu este situată la 700 de metri.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sibiu, conform comentariilor independente

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.