Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Teatro oferă cazare în Sibiu, o fostă capitală europeană a culturii, aflându-se la 350 m de Podul Minciunilor. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant à la carte, precum şi o terasă în aer liber.

Camerele de la Teatro sunt elegante şi au pardoseală din lemn, aer condiționat și covoare colorate. Mai mult, sunt dotate cu WiFi gratuit și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Unitățile de cazare includ, de asemenea, birou și baie privată. Unele camere au şi zonă de relaxare.

Teatro se află la mai puţin de 400 m de Muzeul Național Brukenthal şi de Pasajul Scărilor, cel care leagă Orașul de Sus cu Sibiul medieval, denumit Oraşul de Jos. Grădina zoologică din Sibiu, precum și cel mai apropiat aeroport sunt la aproximativ 5 km. În zonă se găsesc locuri de parcare publice pe stradă.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sibiu, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.