Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Levoslav House


Descriere

Construita in 1840 si complet renovata in 2008, cladirea in care se afla Vila LEVOSLAV HOUSE a fost timp de 40 de ani resedinta compozitorului si dirijorului Jan Levoslav Bella.
Decorat cu lucrari de arta originale cu subiect muzical, interiorul beneficiaza de o armonie sofisticata in care se regaseste rafinamentul secolului XIX si tendintele contemporane.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif, internet, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 11
Duble: 4 - 3 camere cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi.
Apartamente: 7 - cu pat matrimonial.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare publica, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, salon pentru micul dejun, fax, copiator, camera de bagaje, business corner, fara lift.
Servicii: presa locala, informatii turistice, serviciu de trezire, transfer de la aeroport, spalatorie, calcatorie, masa la pachet, asigurare de tichete parcare, bilete spectacole, concerte, trusa de prim ajutor, aparat de lustruit pantofi, plimbare cu limuzina hotelului, intermediere tratamente stomatologice.

Locatie:
Vila LEVOSLAV HOUSE este situata in centrul istoric al Sibiului, langa Piata Mare, Muzeul Bruckenthal, Casa Artelor, Sala Thalia, cu o locatie perfecta pentru turism si business travel.

Atractii turistice:
Centrul Istoric al Sibiului , Muzeul Brukenthal, Podul Minciunilor si Pasajul Scarilor, Piata Unirii, Muzeul Astra, Parcul Astra, Teatrul National Radu Stanca, Bastionul Portii Cisnadiei

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Servicii masa:
Micul dejun se acorda in salonul pentru mic dejun

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 30 locuri, sala de conferinte are in dotarea ei echipament tehnic precum TV cu ecran plat, dvd, flipchart, videoproiector, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Historic hotel
Designer hotel
Bed and breakfast
Ecological hotel
Bars/Pubs
Business hotel
Railway station
Year of the last refurbishment
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Mobile phone network signal available
Laundry service
Safe
King size bed
Carpetted
City hotel
Conference hotel
Year of construction
Mastercard
American Express
Satellite/cable TV
Commercial centres
Town centre
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Minibar
Internet access
Rent a bike
Gymnasium
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.