Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gallant


Descriere

Este un hotel-restaurant de doua stele construit in stil clasic cu servicii de calitate.

Este amplasat intr-o cladire cu doua etaje situata in centrul orasului Sibiu, la marginea parcului Sub Arini la o distant de 500 m de centrul istoric al orasului si 2 km de aeroport.

Capacitatea hotelului este de 60 de locuri in 30 camere care pot fi folosite in regim de camere duble sau single. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, minibar, televizor si cablu.

Dotari si servicii:

Room service

Trezire la ora solicitata

Club de noapte ,fax si telefon

Distribuirea corespondentei

Salon de coafura si frizerie

Spalat si calcat lenjerie

Parcare pazita ,Inchirieri masini

Taxi

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.