Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH HOTEL AND SPA APARTHOTEL

   Shkorpilovtzi, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Long Beach Hotel & Spa este situat la 40 km de orasul Varna, in localitatea Shkorpilovtsi. Shkorpilovtsi este amplasat la doar 100 m de cele mai frumoase plaje ale coastei nordice a litoralului bulgaresc al Marii Negre. Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei. In apropiere de plaja, curge raul Funduklijska, de-a lungul caruia se gasesc mai multe izvoare minerale, constituind astfel premisa dezvoltarii unei statiuni balneare cu servicii de inalte calitate. Facilitati hotel Receptie 24 ore, room service, parcare, spalatorie de haine, medic(in caz de urgenta), Wi-Fi in complex si in apartamente, inchiriere masini, birou de informatii, 2 restaurante, bar la plaja, bar la piscine, bar pe tersasa. In Resort sunt apartamente cu 1, 2, 3 dormitoare cu acces direct la plaja, centru Spa Kelara(piscina interioara incalzita 29-30C, piscina exterioara, diferite tipuri de sauna, diferite tipuri de bai termale, dusuri, Jacuzzi, fitness), Sali de conferinta pe 30/50/80 de locuri dotate cu ecrane LCD, Wi-Fi, Flipchart, etc. Facilitati cazare Apartamentele cu 1 dormitor au 60 mp, majoritatea sunt cu vedere la mare. Apartamentele cu 2 dormitoare au 100 mp, terasa sau balcon. Apartamentele cu 3 dormitoare au 150 mp Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, living cu canapea, baie, uscator de par, mini bar, bucatarie, masa si scaune, internet Wi-fi gratuit, TV Satelit, halate, papuci, seif, balcon sau terasa. Apartamentele promo nu au chicineta,seif. In complex sunt si cateva studio-uri standard si economy(promo). Studio- urile standard au 31 mp, accepta maxim 2 adulti, au bucatarie, baie cu dus si balcon. Studio-urile economy(promo) nu au bucatarie. Localizare
Long Beach Hotel & Spa este situat la 40 km de orasul Varna, in localitatea Shkorpilovtsi. Shkorpilovtsi este amplasat la doar 100 m de cele mai frumoase plaje ale coastei nordice a litoralului bulgaresc al Marii Negre. Shkorpilovtsi se bucura de cea mai lunga (13 km) si cea mai lata (100 m) plaja de nisip dintre toate statiunile de pe litoralul Bulgariei. In apropiere de plaja, curge raul Funduklijska, de-a lungul caruia se gasesc mai multe izvoare minerale, constituind astfel premisa dezvoltarii unei statiuni balneare cu servicii de inalte calitate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces cu animale de companie
Bar
zona de plaja privata
acces imediat la plaja
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.