Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT


Descriere

“Saptamana de aerobic cu Sharm!” by Cocktail Holidays & Liliana Radu (instructor de aerobic si dans sportiv) Un program unic si diferit pentru pasionatii/pasionatele de miscare, muzica, plaja, mare si soare! Instructoarea Liliana Radu ne va insoti pe parcursul saptamanii de aerobic in Sharm el Sheikh cu antren, zambete si voie buna! Descriere Program
“Saptamana de aerobic cu Sharm!” by Cocktail Holidays & Liliana Radu (instructor de aerobic si dans sportiv) Un program unic si diferit pentru pasionatii/pasionatele de miscare, muzica, plaja, mare si soare! Instructoarea Liliana Radu ne va insoti pe parcursul saptamanii de aerobic in Sharm el Sheikh cu antren, zambete si voie buna! Liliana este o persoana foarte energica, creativa si nu in ultimul rand pozitiva si abia asteapta sa lucreze cu voi intr-o destinatie atat de minunata precum Egiptul! Veti beneficia zilnic de pogram alternativ bine structurat pe parcursul unei saptamani: • Aquagym • Aerobic • Fit Ball • Dans (cha cha, samba, salsa) Programul exact se va primi cu o saptamana inainte de plecarea in excursie! Fiecare persoana va dispune pe perioada sejurului de cate o saltea si o minge pentru a putea lucra exercitiile propuse de Liliana Radu!Nivelul cursurilor este atat pentru incepatori cat si pentru persoane experimentate. Durata unui curs este de aproximativ 50 minute. Veti beneficia aproape zilnic de 2 sedinte in functie de programul turistic de la fata locului. La sfarsitul vacantei veti sarbatori reusitele saptamanii cu o iesire intr-unul dintre cele mai in voga cluburi din Sharm el Sheikh, savura un cocktail si exersa dansurile invatate! Scopul acestei saptamani de aerobic este in principal relaxarea corpului si a mintii intr-o destinatie exotica si inlaturarea stresului cotidian! Veti avea posibilitatea sa socilizati cu persoane care apreciaza sportul in natura, muzica si evident, calatoriile! Liliana Radu este instructor de aerobic de 20 de ani si a facut dans sportiv de performanta. Va enumeram realizarile si certificarile Lilianei: • Dans sportiv: Campion National cu echipa la sectiunea standard • Dans sportiv: Vicecampion National la sectiunea latino • Certificat recunoscut de Federatia Romana de Gimnastica • Antrenor de gimnastica aerobica cu experienta de peste 20 de ani • Antrenor personal gimnastica si cursuri de dans • Clase predate pana in prezent: step aerobic, gimnastica aerobica, step coregrafie, aerodance, fit ball, dans sportiv, aquagym. Si nu in utimul rand, Cocktail Holidays va asigura ca Liliana este foarte placuta si are simtul umorului!Nu uitati ca viata este un cocktail de trairi! Va asteptam cu drag sa faceti parte din echipa “Saptamana de aerobic cu Sharm!”

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Minibar
Uscator de par
Schimb valutar
Piscina interioara
Seif
Fitness
Darts
Tenis de masa
Windsurfing
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Aer conditionat (controlat central)
Balcon/terasa
Masaje
Distanta pana la plaja
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Cazare la mare
Hotel chiar langa plaja
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Tobogane si tobogane cu apa
Coafor
Scufundari
Piscină
Recepție

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.