Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE EL SALAM


Descriere

Concorde El Salam este un hotel de 5 stele, situat in Sharm el Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, langa plaja, la o distanta de 12 km de Naama Bay si la 10 minute de mers cu masina fata de aeroportul Sharm El Sheikh International. Hotelul, aflat in apropierea Golfului Aqaba, va promite o priveliste superba si o experienta de neuitat in Egipt. Web page:
http://sharmelsheikh.concorde-hotel
s.com/en/

Spa & Welness:
Turistii care aleg sa se cazeze in acest hotel au acces la 2 cluburi de sanatate dotate cu sauna, jacuzzi si baie turceasca si la 2 centre de infrumusetare.

Drinks & Food:
Prin preparatele delicioase, cocktailurile si cadrul elegant oferite de cele trei restaurante, sase baruri si o cafenea se garanteaza o experienta gastronomica perfecta la Concorde El Salam. Restaurantele servesc atat preparate din bucataria locala cat si din cea internationala, iar unul dintre restaurante are specific italienesc. Barurile si cafeneaua ofera diverse tipuri de gustari si de bauturi, de la bauturi racoritoare, bere, ceai pana la cafea si cocktailuri exotice.

Sport & Divertisment:
Turistilor le stau la dispozitie numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, menite sa creeze un sejur minunat: 5 piscine pentru adulti, sala de fitness, 2 camere cu jocuri, centru de scufundari, 2 terenuri de squash, teren de baschet, teren de fotbal, teren de volei, spatiu amenajat pentru echitatie, 3 terenuri de tenis, mese de biliard, patinoar.

Localizare:
Concorde El Salam este un hotel de 5 stele, situat in Sharm el Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, langa plaja, la o distanta de 12 km de Naama Bay si la 10 minute de mers cu masina fata de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Uncovered swimming pool
Minibar/fridge
Casino
Airport
Telephone
City centre
TV
Safe
Restaurant
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.