Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coco de Mer & Black Parrot Suites (Praslin)


Descriere


Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites se află pe o plajă privată în golful Anse Bois de Rose, oferind piscină, 2 restaurante și centru spa. Hotelul este amplasat pe 80 de hectare de grădini tropicale.

Camerele și suitele sunt spațioase, oferind aer condiționat, terasă și vedere la Oceanul Indian. Includ, de asemenea, zonă de relaxare, TV prin satelit și minibar. Băile proprii sunt dotate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul The Hibiscus și bar-restaurantul The Mango Terrace servesc mâncăruri creole și internaționale. Barul Coconut oferă băuturi.

Centrul spa The Waterfront oferă tratamente și masaje. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, la piscină sau pe șezlonguri la plajă. Hotelul poate organiza excursii pe insulă și expediții de scufundări și de pescuit în ape adânci.

Coco de Mer se află la numai 1 km de plaja Anse Takamaka și la 5 km de plaja Grand Anse. Aeroportul din insula Praslin este situat la 8 km de hotel.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Folding bed
Reception Service
Busines Centre
Private bathroom/shower
Iron
Fax
Garage/Car park
Swimming pool
Coffee machine/teapot
Wake-up service
Telephone
Breakfast room
Laundry service
Radio
Hairdryer
Bar
Landscaped area
Babysitter service
Restaurant
Room service
Minibar
Car Hire Service
Safe
Internet access
Tennis court
Shops
Air-conditioning
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.