Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acajou Beach Resort (Praslin)


Descriere


Situat pe o porțiune a frumoasei plaje Côte D'Or de pe insula Praslin, Acajou Beach Resort are o piscină în aer liber și un restaurant. La acest complex este disponibil WiFi gratuit.

Acaju Beach Resort oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, printre care apartamente în sistem self-catering, unități stil căsuță din bușteni și camere amplasate pe malul mării. Fiecare unitate este dotată cu aer condiționat, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif digital, uscător de păr și priză pentru aparatul de ras.

Complexul găzduiește 2 baruri-restaurante care servesc mese de mic dejun, prânz și seară, precum și băuturi.

Acest complex aflat în proprietate locală este înconjurat de o grădină întreținută cu grijă, unde oaspeții au la dispoziție o piscină infinită cu vedere la ocean, o varietate de tratamente de masaj, o mică sală de sport și un butic de suveniruri. Recepția poate facilita servicii de închirieri de mașini/biciclete, precum și organizarea de tururi ale insulei și excursii cu barca.

Acajou Beach Resort se află la 5,5 km de rezervația naturală Vallée de Mai și la mai puțin de 8 km de plaja Anse Lazio. Aeroportul insulei Praslin este situat la mai puțin de 25 de minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Iron
Garage/Car park
Swimming pool
Entertainment
Bar
Landscaped area
Babysitter service
Restaurant
Room service
Minibar
Safe
Gymnasium
Internet access
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.