Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Tratament

Situare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia si la 20 m de plaja. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Cleopatra.

Info: Hotelul, renovat recent (in anul 2006), detine centru de tratament, parcare pazita, bar de zi, terasa de vara si acces Aqua Park Balada, la 20 m. Hotelul detine si o baza de tratament proprie. Pentru cei care doresc sa faca si tratament, hotelul detine o baza proprie cu sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie, gimnastica medicala, impachetari namol sau parafina, bai de plante, dus subacval, kinetoterapie si cura geriatrica.

Camere: Ofera cazare intr-un total de 283 de camere. Camerele duble dispun de sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Sunt dotate cu sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par.

Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant de mare capacitate pentru servirea meselor principale, dar si de un bar si terasa pentru cei care doresc se se relaxeze in timpul zilei sau seara.

Servicii gratuite: informatii turistice, comenzi taxi, acces Aqua Park Balada

Servicii cu plata: servicii de tratament, servicii de calcatorie-spalatorie

Facilitati copii: Un copil intre 0-6,99 ani, insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere de 50% la micul dejun. Copiii intre 7-11,99 ani achita 50% din contavaloarea unui loc de cazare, beneficiind de pat suplimentar. Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-17,99 ani achita 70% din contravaloarea unui loc de cazare, cu acordare de pat suplimentar.

Atractii in zona: Aqua Park Balada, plaja cu intrare lina in apa

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Kiosk
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Resort
Year of the last refurbishment
Special-diet food
Sandy beach
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Lift(s)
Safe
TV
Beach hotel
Year of construction
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Apartments
Beach
Bus station
Number of flats (main building)
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.