Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în zona de nord a stațiunii Saturn, la aproximativ 100 de metri de plajă, hotelul dispune de un total de 153 spații de cazare, restaurant, bar de zi, parcare. Hotelul vă pune la dispoziție camere cu mobilier modern, aer condiționat, minibar și baie. Pentru relaxare vă invităm să petreceți timp de calitate în barul din incinta hotelului sau în parcul acvatic Balada.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Restaurant
Bar
Seif
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video 24h
Snack Bar
Meniuri dietetice
Meniu copii
Bufet copii
Recepție 24h
Terasă
Recepție
Aer condiționat
Piscină
Cameră depozitare bagaje
Alarmă
Alarmă fum
Facilități masă evenimente
Zonă fumători
Facilități persoane cu dizabilități
Serviciu curățenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.