Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

NOU! Acces gratuit, zilnic, la piscina Balada, dupa data de 10 Iunie!
2 camere pentru persoane cu dizabilitati!

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

HOTEL MURES este situat in centrul statiunii Saturn, langa hotel Prahova si hotel Hora, la o distanta de aproximativ 100 m de plaja.
Hotelul dispune de 5 etaje cu 153 camere - 76 camere duble superior cu balcon, 54 camere duble superior cu aer conditionat, 23 camere standard fara balcon.
Dotari si servicii
In ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest moment toate baile renovate, pardoseala acoperita cu gresie, geamuri de tip termopan. Parcare contra cost( se achita la receptia hotelului).
Nu se accepta animale de companie.
Servicii masa
MASA: restaurant Prahova, in sistem bonuri valorice
Dotari camere
Camera dubla parter cu TV si frigider (parter, fara balcon) - paturi twin, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, frigider;
Camera dubla superior cu aer conditionat, TV si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, TV, aer conditionat, frigider.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati - sunt situate la parter, au un spatiu generos, sunt prevazute cu usi de dimensiuni mari, special amenajate pentru accesul cu carucior.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 6.99 ani gratuit, fara pat suplimentar,
- un copil 7 - 11.99 ani achita 50% din cazare si are pat suplimentar,
- doi copii 7 - 11.99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar,
- 12- 17.99 ani achita 70% din cazare, cu pat suplimentar;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3 - 6.99 ani - achita camera integral.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.