Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Volcano View


Descriere

Volcano View, locul unde cea mai deosebita arhitectura cicladica in stanca isi gaseste locul, si se imbina cu un stil minimalist de decoratii.Cel mai usor accesibil hotel de pe Caldera, hotel de 5 stele cu o panorama senzationala asupra calderei si locul de unde se poate vedea cel mai perfect apus.

Volcano view ofera servicii de top, are grija de orice detaliu pentru ca oaspetii sa simta cat mai confortabil si zilele petrecute aici sa fie de neuitat.

Distante:2km pana in Fira, statia de bus 400m, plaja la 6km, pana in port 8km, aeroport 5km,

Facilitati hotel: servicii receptie 24h, zona lobby, internet corner gratuit, parcare gratuita, excursii cu barca, serviciu inchiriere masini, posibilitatea de alegere a pernelor - perne hipoalergenice la cerere, spalatorie si calcatorie la cerere, internet wi-fi gratuit in toate spatiile publice, seif, Tv satellite, room service 16 h, bar restaurant, Restaurant, Micul dejun se serveste de la 07:15-10:30, bar la piscina, scaune pentru copii la restaurant, 3 piscine cu apa proaspata, prosoape la piscina, mini market, servicii medicale la cerere.Shuttle bus pana in centrul orasului de 6 ori pe zi.
La Volcano view te poti relaxa la un masaj admirand spledidul peisaj asupra calderei.

Dotari camere: decoaret in culori pastelate cu un spatiu considerabil si cu privelisti spectaculoase, camerele au balcon sau terasa, aer conditionat, internet wi-fi gratuit, cablu TV satelite, telefon direct, uscator de par, seif, serviciu zilnic de curatenie, room service 16 ore, camere de nefumatori.

Copii pana in 15 ani nu sunt acceptati

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Catamaran
Wireless internet
Bicycle store room
High chairs
Bed and breakfast
Tourist area
Mini-fridge
Ideal hotel for families
Café
Dining room
Kiosk
Medical service
Smoking area in the restaurant
Sailing
Visa Card
À la carte dinner menu
A la carte lunch
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Romantic hotel
Year of the last refurbishment
Annex building
Number of flats (adjoining building)
Special-diet food
Deckchair
Diving
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Mobile phone network signal available
Laundry service
Safe
Individual heating
TV
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Solarium Terrace
Garden
American Express
Bicycle/mountain bike
Lift
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Change machine
Internet access
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.