Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terra Blue

   Kamari 847,00, Kamari, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat în Kamari, la 300 de metri de plajă, Terra Blue Santorini oferă piscină în aer liber, înconjurată de flori de bougainvillea. Oferă camere în stil cicladic prevăzute cu WiFi gratuit, precum și o saună, o cadă cu hidromasaj şi un centru de fitness.

Camerele proprietății au paturi de fier și vedere la Marea Egee. Acestea sunt dotate cu TV, cutie de valori și aer condiționat. În plus, unele unităţi includ bucătărie sau chicinetă cu aragaz, fierbător electric şi cafetieră.

O dată pe săptămână, lângă piscină se organizează seri cu grătar. De asemenea, la mai puțin de 300 m există taverne tradiţionale, restaurante şi cafenele.

Oaspeții pot vizita situl arheologic al orașului antic Thira, aflat la câțiva pași. La 150 m se găsește o staţie de autobuz care asigură legături spre oraşul Fira, situat la 9 km. Pitorescul oraş Oia se află la 15 km, iar aeroportul Santorini, la 4 km. Proprietatea are parcare privată gratuită.


Web site: www.terrabluesantorini.com



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Local TV
Airport
Area centre
Telephone
Beach
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.