Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTORINI PALACE


Descriere

Spa & Wellness:
SPA-ul hotelului va rasfata cu o atmosfera relaxata, lumanari parfumate si muzica linistitoare, Jacuzzi incalzit, baie turceasca, sauna si salon de masaj. Aditional, o sala de gimnastica echipata si utilata modern va ajuta sa va mentineti in forma pe toata durata sederii.

Drinks & Food:
Restaurantul principal ofera mic dejun american, prânz și cină intr-o divesitate de produse proaspete locale și rețete tradiționale. Pool Snack Bar - Oaspeții se pot bucura de soare si apa bazinului în timp ce ce savureaza bauturi racoritoare, gustări ușoare și preparate la gratar. Barul principal. Un punct de întâlnire pentru a savura diverse băuturi și cocktail-uri la lasarea serii. Room service este disponibil pe tot parcursul zilei, de dimineața devreme până la miezul nopții.

Localizare:
Pe coasta de vest a insulei Santorini, chiar pe Caldera in Firostefani, intre Imerovigli si Fira. Distante: capitala Fira - 800m, statie de autobuz - 200m. Aeroportul International - 7km, Portul Athinios - 12km, plaja - 8km.

Website:
www.santorinipalacehotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
Radio
Beach hotel
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Minibar
Safe
Gymnasium
Internet access
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.