Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RESIDENCE SUITES

Descriere

Beneficiind de o locație la înălțime pe faleza satului Oia, Residence Suites are diverse suite și studiouri decorate individual. Oaspeții pot admira vederea impresionantă la mare de pe balconul sau terasa privată sau comună, unele dotate cu cadă cu hidromasaj. Terasa principală include 2 căzi cu hidromasaj în aer liber sezoniere, disponibile pentru toți oaspeții în timpul lunilor de vară. Toate unitățile de cazare sunt echipate cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu și satelit și uscător de păr. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele exterioare ale proprietății. Residence Suites se află într-o zonă centrală din Oia, la doar 2 minute pe jos de locul renumit de unde se poate admira apusul soarelui, precum și de magazinele și restaurantele elegante din sat. La cerere în avans, hotelul le poate aranja oaspeților săi transferul de la/la aeroport. De asemenea, hotelul oferă informații și sugestii despre restaurantele și atracțiile din zonă. Acesta este locul preferat de turiștii din Oía, conform comentariilor independente. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,8 pentru un sejur pentru 2 persoane. Vorbim limba dumneavoastră!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.