Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orizontes & Villas


Descriere

Facilitati camere
Hotelul este compus din camere standard, deluxe, superior si junior suite, amplasate in corpul principal, toate avand balcon si vedere spre mare sau gradina. Camerele dispun de baie proprie, aer conditionat, televizor LCD , TV satelit, mini-frigider, seif, uscator de par si linie telefonica directa.

Facilitati hotel
Orizontes Hotel & Villas dispune de acces Wi-Fi gratuit, receptie deschisa 24 h, spalatorie si calcatorie, apeluri de trezire, babysitting, camera pentru bagaje, serviciu de rent-a-car, inchiriere de biciclete si motociclete, zona privata de parcare, doctor la cerere, piscina mare - cu Jacuzzi, piscina pentru copii, masaje -cu programare, sauna si hammam, coafor - cu programare, sezlonguri, umbrele si prosoape pentru piscina.

Localizare
Orizontes Hotel & Villas este situat ideal intre orasul Fira si satul Pyrgos, oferind o priveliste panoramica uimitoare asupra insulei Santorini, asupra renumitei Caldere si asupra vulcanului. Acest hotel este construit in varful unei coline, fiind inconjurat de podgorii si combina arhitectura traditionala a insulelor cicladice cu design-ul interior modern. Este localizat la 200 de m de centrul satului Pyrgos, la 3 km de Fira, la 4 km de plaja, la 5 km de aeroport, iar statia de autobuz este la 50 de m de hotel.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Stereo
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
Safe
Radio
City hotel
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Minibar
Internet access
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.