Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASTELLI RESORT


Descriere

Spa & Wellness:
In plan deschis, acest SPA este un refugiu perfect pentru răsfăț personal și relaxare, un paradis intim ce ofera: jacuzzi, centru fitness complet utilat, sauna, baie turceasca, salon tratamente, masaj, salon infrumusetare si chiar tratamente romantice pentru cupluri!

Drinks & Food:
Complexul de lux Kastelli dispune de un restaurant în apropiere de plaja Kamari și un restaurant casual, în aer liber, la piscină. Restaurantul Lydia este deschis zilnic 08:00am-10:30pm si oferă mic dejun tip bufet american si cina iar restaurantul Kastelli Flisvos oferă meniu-ri delicioase mediteraneene preparate cu măiestrie din cele mai bune ingrediente de bucatarii hotelului, sub supravegherea consultantului Chef Francois Rudolph. Oaspeții pot savura delicioase arome și se pot bucură de o experiență culinară romantică unica. Bar-ul de la piscina este deschis 09:00am - 11:00pm si serveste bauturi racoritoare si snacks-uri delicioase.

Locatie:
În mod ideal situat pe coasta de est a insulei, la doar câțiva pași distanță de populara plajă de nisip negru vulcanic din Kamari (regiunea Lakomata), la 6km distanță de Aeroportul Internațional al insulei si la 10km de portul Athinios și de capitala Fira.

Site web
http://www.kastelliresort.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Poolside bar
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Year of the last refurbishment
Pebble beach
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Safe
Radio
Beach hotel
Year of construction
Satellite/cable TV
Beach
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Internet access
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.