Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILIOPERATO APARTMENTS


DescriereSituat într-o zonă liniştită, la marginea oraşului Imerovigli, Ilioperato oferă o terasă la soare, cu vedere magnifică la caldeira Santorini, și o varietate de camere și apartamente încântătoare, cu facilități moderne.

Ilioperato are vedere la uimitoarea caldeiră din Santorini, fiind locul ideal pentru a admira apusurile de soare frumoase. Locația sa excelentă vă permite să vă bucurați de pacea și frumusețea acestei insule magice şi să vă aflaţi, în același timp, la numai 1,5 km de agitaţia și viața de noapte din Fira.

Toate tipurile de unități de cazare au caracteristici tradiționale, inclusiv pereți albi de piatră și intrări arcuite. De asemenea, aveţi la dispoziţie facilități moderne, cum ar fi internet wireless gratuit și aer condiționat.

Vă puteți începe ziua cu micul dejun, servit zilnic. Terasa pitorească de la Ilioperato este locul perfect pentru a savura cafea dimineaţa, la răsăritul soarelui, sau un vin seara, la apusul soarelui. Puteţi să vă răcoriţi în piscina atractivă și să admiraţi peisajul uluitor.

Împrejurimile fermecătoare şi vederea frumoasă sunt completate de serviciile excelente oferite de acest hotel administrat de o familie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie