Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este construit in stil traditional, foarte aproape de cea mai frumoasa plaja de pe insula. Statiunea Kamari a fost reconstruita dupa cutremurul din 1956 fiind considerata punctul strategic al insulei.Zona este faimoasa si foarte cunoscuta printre turisti datorita frumoasei plaje ce se intinde pana in Monolithos si datorita peisajelor.
Numele original al statiunii este 'Episkopi Gonia'nume ce provine de la biserica Panaghia Episkopi care a fost construita in 1100.Tot aici in fiecare an are loc si festivalul de Jazz.

Distante:9km pana in Fira19 km pana in Oia
Facilitati hotel:receptie 24 ore, piscina, bar la piscina, parcare privata, locatie pentru servirea micului dejun,umbrele si sezlonguri la piscina.


Dotari camere: toate camerele sunt dotate cu balcon, baie, telefon,seif,TV satelit,uscator de par, frigider,aer conditionat individual.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Beach
Total number of rooms
Designer hotel
Wireless internet
Tourist area
Disco/Nightclub
Mini-fridge
Studios
Smoking area in the restaurant
Ecological hotel
Breakfast room
Non-smoking area in the restaurant
Romantic hotel
Junior Suites
Year of the last refurbishment
Deckchair
Sandy beach
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Number of swimming pools
Air-conditioned restaurant
Safe
Individual heating
Suites
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
American Express
Satellite/cable TV
Commercial centres
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Terrace
Number of flats (main building)
Rocky beach
Air-conditioning in communal areas
Internet access
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Apartment complex

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.